Robert Land

michelle-david-1

Jullie trouwdag, een dag om nooit meer te vergeten!

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Natuurlijk wil je dan dat zo’n dag tot in de puntjes is geregeld. Jullie wensen maken zo’n dag uniek. Als bruidsfotograaf doe ik er alles aan het bijzondere, speciale en unieke van jullie trouwdag vast te leggen. De emoties van de mensen die dichtbij je staan… Het moment waarop papa en mama elkaar trots aankijken wanneer hun dochter wordt weggegeven… Of de geĆ«motioneerde bruidegom die zijn bruid voor het eerst ziet.

Een trouwdag is een dag vol vreugde en geluk. Door die geluksmomenten in al hun puurheid vast te leggen, vertel ik met mijn foto’s jullie verhaal. Een verhaal van emotie, ontspanning en natuurlijk feestende vrienden. Als bruidsfotograaf laat ik jullie zo min mogelijk poseren, ook tijdens de reportage. Op die manier leg ik jullie vast zoals jullie echt zijn.